Duunitori suosittelee
Päiväkodinjohtaja, Pilke Pohjantähti

Pilke Päiväkodit Oy

01300 - Vantaa

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Vuoropäällikkö, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Hei!

I speak english, finish, swedish and estonia.

Haen lastenhoitajaa.

Työ on aktiivista tekemistä. Minulla on 3 lasta. Sinulla on mahdollisuus asua kotonamme. Asumme Helsingissä hyvien liikenneyhteysien varrella.

Mitään varsinaista pätevyyttä työhön ei tarvita. Jos olet nuorekas, vastuuntuntoinen, tilannetajuinen ja erittäin luotettava, sekä osaat kuunnella rauhassa ohjeita ja yrittää toimia niiden mukaan, selviät työstä varmasti.

Jos olet kiinnostunut työstä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse. En välttämättä tule haastattelemaan kovin suurta osaa hakijoista, joten kannattaa panostaa jo hakemukseen ja kertoa riittävästi itsestään, jotta saan jonkinlaisen kuvan sinusta.

Yhteydenotot pikaisesti. Puhun englantia, suomea, ruotsia ja viron kieltä.

Tehtävään valitun tulee esittää lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Timo Rautanen

4-lapselises peres (lapsed 0, 9, 11 ,17 ) räägitakse eesti ja soome keelt. Eeldame kandidaadilt vähemalt eesti keele oskust. Töö sobib kandidaadile, kellel on varasem kogemus lastega. Pakume motiveerivat palka, vaheldusrikast tööd, paindlikku töögraafikut ja majutuse.

Työnantaja: Timo Rautanen Sijainti: 00680 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: timorautanen@yahoo.com Ilmoitus jätetty: 30.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00680 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja / Nanny, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Timo Rautanen. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00680 - Helsinki , osoitteessa 00680 HELSINKI .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa