Duunitori suosittelee
Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Kaupallinen päällikkö

Volvo Finland Ab

Vantaa

Promoottori

Face2face

Helsinki

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hei! I speak english, finish, swedish and estonia. Haen lastenhoitajaa. Työ on aktiivista tekemistä. Minulla on 3 lasta. Sinulla on mahdollisuus asua kotonamme. Asumme Helsingissä hyvien liikenneyhteysien varrella. Mitään varsinaista pätevyyttä työhön ei tarvita. Jos olet nuorekas, vastuuntuntoinen, tilannetajuinen ja erittäin luotettava, sekä osaat kuunnella rauhassa ohjeita ja yrittää toimia ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Helsinki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja / Nanny, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Timo Rautanen. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00680 - Helsinki .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa