Duunitori suosittelee
RekryKoulutus: 15 uutta telineasennuksen ja sääsuojauksen ammattilaista

Ramirent co Uramuuntaja

Helsinki

Haemme rakennustyöntekijöitä Poriin

Adecco Finland

Finland

Graphic Designer

CBRE

Helsinki

Web-ohjelmistokehittäjä, Crasman Oy

Crasman Oy co Studentwork

Helsinki

Electrical Supervisor OL3 site

Adecco Finland

Finland

Myyjiä Elisan myyntipisteille, pääkaupunkiseutu

Elisa

Helsinki

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme osa-aikaista lapsirakasta hoitajaa tyttärellemme (5v.) Lauttasaareen. Tyttäremme on päivät päiväkodissa ja tarvitsemme apua kolmena iltapäivänä viikossa. Työtehtäviin kuuluu tyttäremme nouto päiväkodista n. klo 15-16, hänen kanssa leikkiminen sekä kevyt ruoan laitto. Lisäksi voimme tarjota lisätunteja erillisen sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit otathan yhteyttä s-postitse. Kerro itsestäsi, työkokemuksistasi ja miksi juuri ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Lauttasaari() lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Hermusen perhe. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lauttasaari (00200) .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus