Duunitori suosittelee
International Manager

Teosto ry

Helsinki

Myyntineuvottelija

Aktia Pankki Oyj

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme osa-aikaista lapsirakasta hoitajaa tyttärellemme (5v.) Lauttasaareen. Tyttäremme on päivät päiväkodissa ja tarvitsemme apua kolmena iltapäivänä viikossa. Työtehtäviin kuuluu tyttäremme nouto päiväkodista n. klo 15-16, hänen kanssa leikkiminen sekä kevyt ruoan laitto. Lisäksi voimme tarjota lisätunteja erillisen sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit otathan yhteyttä s-postitse. Kerro itsestäsi, työkokemuksistasi ja miksi juuri ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Lauttasaari() lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Lauttasaari() .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Hermusen perhe. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lauttasaari (00200) .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa