Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Microsoft BI-Asiantuntijoita

Cerion Solutions Oy

Turku

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

Technical Architect

Avarea

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme lastenhoitajaa kotiimme Vahdolle hoitamaan kolmea lastamme (tytöt 6 ja 4 vuotta ja poika 9 kk). Olemme mukava perhe Vahdolla. Vanhemmat työskentelevät kodin lähellä yrittäjinä. Voimme joustaa työajoissa jonkin verran. Odotamme sinulta luotettavuutta, joustavuutta, kokemusta pienten lasten hoidosta sekä reipasta ja oma-aloitteista asennetta työhön. Kevyet kotityöt sisältyvät työhön, esimerkiksi ruoanlaiton ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Rusko lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Rusko .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lasten päivähoitaja (kotiin), on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Haukila Sanna. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rusko .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa