Duunitori suosittelee
LVI-myynnin osaaja

LVI-Dahl Oy

Lappeenranta

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haemme lastenhoitajaa (kodinhoitajaa) kahdelle pojallemme (työn alkaessa 4,5 v ja 8 kk) ja apulaista kevyisiin kotitöihin. Pääasiallinen työtehtäväsi on viedä ja hakea pojat lähellä sijaitsevista koulusta ja tarhasta, pitää näille seuraa iltapäivisin sekä viedä puistoon tai harrastuksiin. Tämän lisäksi työhön kuuluu kevyitä kotiaskareita, kuten kaupassa käyntiä, silitystä tai kodin siistimistä. Työaika on noin 6 h arkipäivisin sekä satunnaisesti ilta- tai viikonlopputöitä joista sovitaan erikseen.

Arvostamme kokemusta lastenhoidosta, erityisesti 8 kk+ vauvojen hoidosta. Työ sopii hyvin myös alan opiskelijalle, joka haluaa kansainvälistyä. Odotamme sinun olevan reipas, oma-aloitteinen ja lapsirakas. Osaat katsoa itse kodin siisteyden ja viihtyisyyden perään. Keksit askartelua tai liikunnallisia aktiviteetteja pojillemme. Ajokortti ei ole tehtävässä välttämätön, sen sijaan englannin tai ranskankielen taito on. Perheemme on suomenkielinen.

Tarjoamme palkan lisäksi asumisen ja ylläpidon tilavassa kodissamme (oma yli 20 m2 huone). Työssä on myös mahdollisuus jatkaa syksyllä 2017 aina kesään 2018 saakka - jatkosta sovitaan erikseen. Kuulut Suomen ulkoasiainministeriön terveydenhuollon piiriin ja työsuhteessa sovelletaan Suomen työlainsäädäntöä.

Lähetä hakemuksesi kuvan, cv:n ja palkkatoiveen kera sähköpostilla osoitteeseen mpitkane@student.uef.fi. Lisätietoja saa samasta spostiosoitteesta tai numerosta 0505606391.

Työnantaja: Ahmed Mari Sijainti: 1200 Bryssel, Belgia Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Tammikuussa 2017 Yhteystiedot: Mari Ahmed, 0505606391, mpitkane@student.uef.fi Hakemukset: mpitkane@student.uef.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 09.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 1200 Bryssel, Belgia

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lasten päivähoitaja, kodit, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Ahmed Mari. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa 1200 Bryssel, Belgia .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa