Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 13.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ulkoaluetyöntekijöitä viikonlopputöihin Helsingin keskustaan Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Helsinki Kiinteistöalalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa. Niinpä etsimmekin ammattilaistiimiimme sopiviaULKOALUETYÖNTEKIJÖITÄ VIIKONLOPPUTÖIHIN Tässä tehtävässä työskentelet kiinteistönhoidon ulkotehtävissä Helsingin keskusta-alueella. Kyseessä on tuntityö ja käytännössä työvuorot painottuvat viikonloppuvuoroihin. Tilanteiden vaihtuessa on myös mahdollista tehdä arkisin satunnaisia vuoroja. Vuodenajasta riippuen työvuorot alkavat 04 - 06 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Helsinki Sipoo Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ulkoaluetyöntekijöitä viikonlopputöihin Helsingin keskustaan, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 13.09.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus