Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 30.05.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vahinkosaneeraus- ja prosessipuhdistustyöntekijöitä L&T:n työvoimapankkiin, avoimet hakemukset Sijainti: Itä-Uusimaa, Porvoo, Varsinais-Suomi, Salo, Turku, Satakunta, Harjavalta, Päijät-Häme, Lahti, Pirkanmaa, Tampere, Kymenlaakso, Kotka, Etelä-Karjala, Lappeenranta, Etelä-Savo, Mikkeli, Savonlinna, Keski-Suomi, Jyväskylä, Äänekoski, Pohjanmaa, Vaasa, Pohjois-Pohjanmaa, Kuusamo, Oulu, Lappi, Kemi, Tornio Tiesitkö, että L&T:llä on oma työVOIMApankki, jota kutsumme ytimekkäämmin VOIMAKSI? VOIMAN kirjoilla on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Loviisa Myrskylä Pornainen Porvoo Sipoo Askola .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vahinkosaneeraus- ja prosessipuhdistustyöntekijöitä L&T:n työvoimapankkiin, avoimet hakemukset, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 30.05.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.12.2016. Työpaikka sijaitsee Porvoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 80 kappaletta.

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus