Duunitori suosittelee
Tarkastaja

BDO Oy

Helsinki

Patria AVI Trainee

Patria Aviation Oy

Tampere

Software Architect (Device Development team)

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

IT Recruiter Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

CGI Future Talent - Traineeohjelma

CGI

Helsinki

Mysteeripäällikkö Tampereelle

Mysteeri Experience Oy

Tampere

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ulkoaluetyöntekijöitä Joensuuhun Sijainti: Pohjois-Karjala, Joensuu Meillä tehdään kestävää työtä ja parempaa maailmaa. Viihtyminenkin on sallittua. Haemme nytULKOALUETYÖNTEKIJÖITÄtarvittaessa työhön kutsuttaviin töihin asiakaskohteisiimme Joensuuhun. Työ sisältää mm. piha-alueiden syyssiivoustöitä ja talvella käsilumitöitä. Työn kesto ja työajat vaihtelevat säätilanteen mukaan. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen ulkoaluetöistä.Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn. L&T:llä jokainen päivä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Lieksa Liperi Rääkkylä Tohmajärvi Ilomantsi Joensuu Kontiolahti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ulkoaluetyöntekijöitä Joensuuhun, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 86 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus