Duunitori suosittelee
Digian Integraatioakatemia

Digia

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Microsoft BI-Asiantuntijoita

Cerion Solutions Oy

Turku

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ulkoaluetyöntekijöitä Joensuuhun Sijainti: Pohjois-Karjala, Joensuu Meillä tehdään kestävää työtä ja parempaa maailmaa. Viihtyminenkin on sallittua. Haemme nytULKOALUETYÖNTEKIJÖITÄtarvittaessa työhön kutsuttaviin töihin asiakaskohteisiimme Joensuuhun. Työ sisältää mm. piha-alueiden syyssiivoustöitä ja talvella käsilumitöitä. Työn kesto ja työajat vaihtelevat säätilanteen mukaan. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen ulkoaluetöistä.Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn. L&T:llä jokainen päivä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Lieksa Liperi Rääkkylä Tohmajärvi Ilomantsi Joensuu Kontiolahti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ulkoaluetyöntekijöitä Joensuuhun, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 87 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa