Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ulkoaluetyöntekijä Espooseen Sijainti: Espoo Työ L&T:llä on paljon muutakin, kuin ehkä kuvittelet. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa ULKOALUETYÖNTEKIJÄÄ Tehtävä pitää sisällään kiinteistönhoidon ulkotöitä asiakaskohteissamme Espoossa. Työtä tehdään pääsääntöisesti päivävuoroissa, sekä tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Päivystysvuorolla työtä tehdään ympäri vuorokauden. Arvostamme kiinteistöalaan liittyvää pohjakoulutusta ja aikaisempaa työkokemusta kiinteistöhoidosta. Odotamme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Helsinki kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Kauniainen kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Kirkkonummi kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Nurmijärvi kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Vantaa kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Vihti kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Espoo kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ulkoaluetyöntekijä Espooseen, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus