Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tarvittaessa työhön kutsuttavia siivoojia Jämsään Sijainti: Keski-Suomi, Jämsä L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaaSIIVOOJIAtarvittaessa työhön kutsuttavaan työsuhteeseen Jämsään. Tässä tehtävässä työskentelet vaihtelevissa asiakaskohteessamme, joissa huolehdit toimitilojen ylläpitosiivouksista tuuraustarpeiden mukaan. Asiakaspalvelu on tärkein tehtäväsi. Työaika vaihtelee tarpeen mukaan. Pääasiassa työtä tehdään arkiaamuisin, mutta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Jyväskylä siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Jämsä siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Keuruu siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kuhmoinen siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Luhanka siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Petäjävesi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Juupajoki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto MänttäVilppula siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Orivesi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tarvittaessa työhön kutsuttavia siivoojia Jämsään, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Jämsä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus