Duunitori suosittelee
Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

CTO, Chief Technical Officer

Tailorframe Oy

00420 - Helsinki

Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tarvittaessa töihin kutsuttavia kirvesmiehiä pääkaupunkiseudulle Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa, Uusimaa Tiesitkö, että L&T:llä on oma työVOIMApankki, jota kutsumme ytimekkäämmin VOIMAKSI? VOIMAN kirjoilla on jo lähes 100 työntekijää, jotka työskentelevät vaihtelevissa työtehtävissä toimialojemme tarpeiden mukaan ympäri Suomea. Vahvistamme VOIMAA nyt pääkaupunkiseudun alueella ja haemme tarvittaessa työhön kutsuttavia KIRVESMIEHIÄ korjausrakentamisen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Helsinki Kauniainen Kirkkonummi Nurmijärvi Vantaa Vihti Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tarvittaessa töihin kutsuttavia kirvesmiehiä pääkaupunkiseudulle, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 06.09.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 73 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa