Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Mobiililaitehuoltaja

Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Helsinki

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Tarvittaessa töihin kutsuttavia aamusiivoojia Töölöön

Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Helsinki

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivia

TARVITTAESSA TÖIHIN KUTSUTTAVIA AAMUSIIVOJIA

vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tässä tehtävässä työskentelet luottopakkina Töölössä sijaitsevassa asiakaskohteessamme paikaten sairas- ja vuosilomapoissaoloja. Asiakaskohteessa huolehdit toimitilojen puhtaudesta ja siisteydestä. Asiakaspalvelu on tärkein tehtäväsi.

Tarvittaessa työhön kutsuttavana työntekijänä työvuorojesi määrä ja kellonajat vaihtelevat tilanteen mukaan, mutta työvuorot sijoittuvat ma-pe aamuihin. Aikaisin aloitusaika on klo 6. Työvuoron kesto on 2-4 h per päivä. Kerrothan hakemuksessasi, kuinka paljon työtunteja olet halukas tekemään viikkotasolla.

Kyseessä on vaativa asiakaskohde, joten toivomme sinulta edes hiukan aikaisempaa työkokemusta siivousalalta. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kunnossa. Lisäksi toivomme aimo annoksen joustavuutta jatkuvasti muuttuvien tilanteiden varalle. Tehtävässä kohtaat vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten odotamme sinulta myös riittävää suomen kielen taitoa.

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi hetimmiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin klikkaamalla tämän ilmoituksen alapuolella olevaa linkkiä. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme, ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.

Työnantaja: Lassila & Tikanoja Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Helsinki Hakemukset: https://www.saimanet.com/lthome/application_edit_welcome.html?field_id=1&job_name=&job_id=16051&jc=24&lang=fi&did=1800 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: Lassila & Tikanoja

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pääkaupunkiseutu, Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

539 300 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

42 500 000 € 7 %

Henkilöstö

5 948 -41

Liikevoitto-%

8 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tarvittaessa töihin kutsuttavia aamusiivoojia Töölöön, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Pääkaupunkiseutu, Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 86 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa