Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Siltasuunnittelija Destiaan (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tarvittaessa töihin kutsuttava siivooja Porvoon, Pornaisten ja lähikuntien alueelle Sijainti: Uusimaa, Pornainen, Itä-Uusimaa, Porvoo L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa SIIVOOJAA vakituiseen, tarvittaessa töihin kutsuttavaan työsuhteeseen Porvoon, Pornaisten sekä lähikuntien alueelle. Tässä tehtävässä työskentelet pienessä huolehdit esimerkiksi tehdas-, toimisto-, myymälä- sekä koulutilojen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Sipoo siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Mäntsälä siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Askola siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Pornainen siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Porvoo siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Sipoo Mäntsälä Askola Pornainen Porvoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tarvittaessa töihin kutsuttava siivooja Porvoon, Pornaisten ja lähikuntien alueelle, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pornainen . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 55 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa