Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 18.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sprinklerisentaja pääkaupunkiseudulle Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa L&T:n Kiinteistötekniikan palveluksessa toimii Suomessa yli 200 tekniikan ammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Toimintamme kasvaessa haemme vahvan ammattitaidon ja asiakaspalvelun omaavaa SPRINKLERIASENTAJA työkohteisiimme pääkaupunkiseudulle. Kohteemme vaihtelee liikekiinteistöistä vaativiin tuotantolaitoksiin.Odotamme sinulta alan koulutusta, työkokemusta vastaavista töistä, vastuullista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Helsinki Kauniainen Kirkkonummi Nurmijärvi Vantaa Vihti Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sprinklerisentaja pääkaupunkiseudulle, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 18.08.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus