Duunitori suosittelee
Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Työpaikkakuvaus

Sprinklerisentaja pääkaupunkiseudulle

Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa

L&T:n Kiinteistötekniikan palveluksessa toimii Suomessa yli 200 tekniikan ammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Toimintamme kasvaessa haemme vahvan ammattitaidon ja asiakaspalvelun omaavaa

SPRINKLERIASENTAJA

työkohteisiimme pääkaupunkiseudulle. Kohteemme vaihtelee liikekiinteistöistä vaativiin tuotantolaitoksiin.

Odotamme sinulta alan koulutusta, työkokemusta vastaavista töistä, vastuullista otetta, sekä kykyä tulla toimeen ihmisten kanssa. Työskentelet asiakaslähtöisesti ja suunnitelmallisesti. Arvostat laadukasta työn jälkeä ja osallistut toiminnan kehittämiseen. Tarvitset tehtävän hoidossa ajokortin.

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä!

Lähetä hakemuksesi osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin viimeistään 31.10.2016 mennessä. Liitä mukaan myös vapaamuotoinen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa ma-pe klo 8-16 palvelupäällikkö Ilari Grönholm p. 050 385 0642.

Työnantaja: Lassila & Tikanoja Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa Hakemukset: https://www.saimanet.com/lthome/application_edit_welcome.html?field_id=1&job_name=&job_id=15750&jc=24&lang=fi&did=1800 Ilmoitus jätetty: 18.08.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Lassila & Tikanoja

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pääkaupunkiseutu, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

539 300 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

42 500 000 € 7 %

Henkilöstö

5 948 -41

Liikevoitto-%

8 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sprinklerisentaja pääkaupunkiseudulle, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 18.08.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Pääkaupunkiseutu, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 60 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa