Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Siivooja tuuraustyöhön Turkuun Sijainti: Varsinais-Suomi, Kaarina, Raisio, Turku L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, kuin ehkä kuvittelet. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa SIIVOOJAA Turun talousalueelle. Tässä tehtävässä työskentelet luottopakkina, joka auttaa siellä missä milloinkin tarvitaan. Sinulla ei siis ole omaa vakituista työmaata, vaan liikut ympäri Turun aluetta paikaten mm. sairas- ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Paimio siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Parainen siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Sauvo siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Turku siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kaarina siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Lieto siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Paimio Parainen Sauvo Turku Kaarina Lieto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja tuuraustyöhön Turkuun, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kaarina . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 95 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa