Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy

Adecco Finland

Finland

Vastaava isännöitsijä Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Työmaapäällikkö

Lemminkäinen Infra Oy

90500 - Oulu

Hae Faasi 1 -kesätyöohjelmaan!

Orion

Espoo

Talent Acquisition Lead

Qvik Oy

00100 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Siivooja Porvooseen Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Uusimaa, Itä-Uusimaa, Porvoo L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa SIIVOOJAA vakituiseen työsuhteeseen Porvooseen. Tässä tehtävässä työskentelet tuotanto- ja toimistosiivouksen parissa.. Huolehdit toimitilojen puhtaudesta, jätteiden lajittelusta ja energiatehokkuudesta. Asiakaspalvelu on tärkein tehtäväsi. Työaika on pääsääntöisesti ma-pe klo 8.00-16.00. Säännöllinen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Loviisa siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Myrskylä siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Pornainen siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Porvoo siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Sipoo siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Askola siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja Porvooseen, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Porvoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 90 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus