Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Siivooja osa-aikatyöhön Turkuun Sijainti: Varsinais-Suomi, Raisio, Turku L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa SIIVOOJAA vakituiseen työsuhteeseen Turkuun (Pahaniemi). Huolehdit toimisto- ja tuotantotilojen puhtaudesta, jätteiden lajittelusta sekä omalta osaltasi asiakaspalvelusta. Työaika on ma-pe klo 6-12. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osa-aikatyö Masku osa-aikatyö Raisio osa-aikatyö Naantali osa-aikatyö Rusko osa-aikatyö Turku siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Masku siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Raisio siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Naantali siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Rusko siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Turku osa-aikatyö siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Masku Raisio Naantali Rusko Turku .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja osa-aikatyöhön Turkuun, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Raisio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 87 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa