Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Siivooja osa-aikaiseen aamutyöhön Riihimäelle Sijainti: Kanta-Häme, Riihimäki L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattilaistiimiimme sopivaa SIIVOOJAA vakituiseen, osa-aikaiseen työsuhteeseen Riihimäelle. Tässä tehtävässä huolehdit monien erilaisten tilojen puhtaudesta asiakkaamme kiinteistössä reippaan asiakaspalveluasenteen kera. Työ sisältää mm. toimistotilojen ja porraskäytävien siivousta. Töitä tehdään maanantaista perjantaihin 5 tuntia päivässä klo ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osa-aikatyö Loppi osa-aikatyö Hyvinkää osa-aikatyö Hausjärvi osa-aikatyö Janakkala osa-aikatyö Riihimäki siivous, kotityö ja pesulapalvelut Loppi siivous, kotityö ja pesulapalvelut Hyvinkää siivous, kotityö ja pesulapalvelut Hausjärvi siivous, kotityö ja pesulapalvelut Janakkala siivous, kotityö ja pesulapalvelut Riihimäki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Loppi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Hyvinkää siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Hausjärvi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Janakkala siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Riihimäki osa-aikatyö siivous, kotityö ja pesulapalvelut siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Loppi Hyvinkää Hausjärvi Janakkala Riihimäki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja osa-aikaiseen aamutyöhön Riihimäelle, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Riihimäki , osoitteessa Kanta-Häme, Riihimäki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 85 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa