Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Isännöitsijä, Tapiolan Lämpö, Espoo

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy, Vantaa

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä Satakunnan alueelle

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy

Adecco Finland

Finland

Sesonkityöntekijöitä myyntiosastoille Turun tavara

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Siivooja iltatyöhön Mikkeliin Sijainti: Etelä-Savo, Mikkeli L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaaSIIVOOJAA / PALVELUTISKIN PESIJÄÄvakituiseen, kokopäiväiseen työsuhteeseen Mikkeliin. Tässä tehtävässä työskentelet asiakaskohteessamme, jossa huolehdit palvelutiskin ja liiketilojen puhtaudesta sekä omalta osaltasi jätteiden lajittelusta ja kiinteistön energiatehokkuudesta. Asiakaspalvelu on tärkein tehtäväsi. Työtä tehdään ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Hirvensalmi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Juva siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kangasniemi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Mikkeli siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Mäntyharju siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Pieksämäki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Savitaipale siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Puumala siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja iltatyöhön Mikkeliin, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Mikkeli . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 59 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus