Duunitori suosittelee
Rengasasentajia kevään sesonkiin Hyvinkäälle!

Adecco Finland

Finland

Raskaankaluston hydrauliikka- ja sähköasentaja

Adecco Finland

Finland

Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Kokoonpanoasentajia Hiabille Raisioon

Adecco Finland

Finland

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Ilmoitus jätetty 05.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sähköasentaja pääkaupunkiseudulle Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa Kiinteistötekniikan yksikkömme hakee pääkaupunkiseudulle SÄHKÖASENTAJAA Haemme työkohteisiimme pääkaupunkiseudulle vahvan ammattitaidon ja asiakaspalvelun omaavaa, itsenäiseen työhön kykenevää sähköasentajaa. Tehtävämme vaihtelevat toimistotalojen sähköasennuksista aina vaativien liikekiinteistöjen sähkövikojen määrittelyyn. Odotamme sinulta sähköasentajan koulutusta, useamman vuoden työkokemusta vastaavista töistä, riittäviä IT-taitoja, vastuullista otetta, sekä kykyä tulla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Helsinki sähköalan työt Kauniainen sähköalan työt Kirkkonummi sähköalan työt Nurmijärvi sähköalan työt Vantaa sähköalan työt Vihti sähköalan työt Espoo asennus, huolto ja puhtaanapito Helsinki asennus, huolto ja puhtaanapito Kauniainen asennus, huolto ja puhtaanapito Kirkkonummi asennus, huolto ja puhtaanapito Nurmijärvi asennus, huolto ja puhtaanapito Vantaa asennus, huolto ja puhtaanapito Vihti asennus, huolto ja puhtaanapito Espoo sähköalan työt asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköasentaja pääkaupunkiseudulle, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 05.09.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 12.12.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus