Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 08.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Rakennusalan ammattilaisia pääkaupunkiseudun ja ympäryskuntien alueelle Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa, Uusimaa Rakennusalalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa. Niinpä etsimmekin ammattilaistiimiimme RAKENNUSALAN AMMATTILAISIA kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudun ja ympäryskuntien alueelle. Tehtävässä työskentelet korjausrakennus- ja vahinkosaneeraustyömailla. Työ pitää sisällään purkutöitä, kalusteasennuksia, parketti- ja laminaattiasennuksia, tasoitus- ja maalaustöitä, laatoitustöitä sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Helsinki talonrakennus Kauniainen talonrakennus Kirkkonummi talonrakennus Nurmijärvi talonrakennus Vantaa talonrakennus Vihti talonrakennus Espoo talonrakennus Helsinki Kauniainen Kirkkonummi Nurmijärvi Vantaa Vihti Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusalan ammattilaisia pääkaupunkiseudun ja ympäryskuntien alueelle, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 08.09.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Pääkaupunkiseutu, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa, Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 85 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa