Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työpaikkakuvaus

Rakennusalan ammattilaisia pääkaupunkiseudun ja ympäryskuntien alueelle

Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa, Uusimaa

Rakennusalalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa. Niinpä etsimmekin ammattilaistiimiimme

RAKENNUSALAN AMMATTILAISIA

kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudun ja ympäryskuntien alueelle. Tehtävässä työskentelet korjausrakennus- ja vahinkosaneeraustyömailla. Työ pitää sisällään purkutöitä, kalusteasennuksia, parketti- ja laminaattiasennuksia, tasoitus- ja maalaustöitä, laatoitustöitä sekä mattotöitä.

Työ edellyttää rakennusalan koulutusta sekä vankkaa työkokemusta alalta ja sitä kautta kehittynyttä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi vaatimuksena on työturvallisuuskortti. Tulityökortti, ensiapukortti sekä vesieristyssertifikaatti ovat plussaa! Sinulta tulee löytyä B-ajokortti. E-ajokortti ja oman auton käyttövalmius katsotaan eduksesi. Työskentelet asiakaslähtöisesti ja suunnitelmallisesti. Arvostat laadukasta työn jälkeä ja osallistut toiminnan kehittämiseen.

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn kasvavassa organisaatiossa. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä! Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos sinulla on kiinnostusta edetä vielä vaativampiin tehtäviin.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.

Työnantaja: Lassila & Tikanoja Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa, Uusimaa Ilmoitus jätetty: 08.09.2016 Haku päättyy: 04.12.2016 Ilmoituskanava: Lassila & Tikanoja

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pääkaupunkiseutu, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa, Uusimaa

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

539 300 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

42 500 000 € 7 %

Henkilöstö

5 948 -41

Liikevoitto-%

8 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusalan ammattilaisia pääkaupunkiseudun ja ympäryskuntien alueelle, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 08.09.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Pääkaupunkiseutu, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa, Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 95 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa