Duunitori suosittelee
Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Työpaikkakuvaus

porrassiivoojaa Helsingin Kumpulaan

Sijainti: Pääkaupunkiseutu

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattilaistiimiimme sopivaa

PORRASSIIVOOJAA

vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin Kumpulan alueelle. Tehtävässä huolehdit kerrostalojen yleisten tilojen, kuten porras-, pesula-, ja saunatilojen puhtaudesta reippaan asiakaspalveluasenteen kera. Kerrostalot sijaitsevat lähellä toisiaan, joten pääset kulkemaan niiden välillä kävellen.

Työaikasi on ma-pe klo 8-16, eli viikossa työtunteja kertyy yhteensä 37,5.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Porrassiivoustyö on erityisen itsenäistä, joten motivaation on oltava myös kunnossa. Työssä kiiruhdat rappusia ylös ja alas, joten edellytämme sinulta hyvää fyysistä kuntoa. Lisäksi tehtävä pitää sisällään vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten edellytämme sinulta riittävää suomen kielen taitoa.

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi hetimiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.

PS. Tsekkaa superkesähessumme Heidin ajatuksia siivoustyön plussista ja miinuksista L&T:n Youtube-kanavalta: https://www.youtube.com/watch?v=KshoqPo6QjY

Työnantaja: Lassila & Tikanoja Sijainti: Pääkaupunkiseutu Hakemukset: https://www.saimanet.com/lthome/application_edit_welcome.html?field_id=1&job_name=&job_id=16027&jc=24&lang=fi&did=1800 Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: Lassila & Tikanoja

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pääkaupunkiseutu

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

539 300 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

42 500 000 € 7 %

Henkilöstö

5 948 -41

Liikevoitto-%

8 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, porrassiivoojaa Helsingin Kumpulaan, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Pääkaupunkiseutu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 60 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa