Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Porrassiivooja Vantaalle Korson ja Kulomäen alueelle

Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Vantaa

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa

PORRASSIIVOOJAA

vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen Vantaalle Korson ja Kulomäen alueelle. Tässä tehtävässä huolehdit kerrostalojen yleisten tilojen, kuten porras-, pesula-, ja saunatilojen puhtaudesta reippaan asiakaspalveluasenteen kera. Kohteet sijaitsevat sen verran lähekkäin, että niiden välillä pystyy liikkumaan kävellen.

Työaikasi on ma-pe klo 8-16, joten viikossa työtunteja kertyy yhteensä 37,5.

Aikaisempi siivouskokemus on plussaa, mutta halu oppia on se, mitä arvostamme eniten! Porrassiivoustyö on erityisen itsenäistä ja nopeatahtista, joten työssä tarvitaan ripeyttä ja motivoitunutta asennetta. Työ on myös fyysisesti erittäin raskasta, sillä kiiruhdat rappusia ylös ja alas. Odotamme sinulta myös hyvää fyysistä kuntoa. Lisäksi kohtaat työssä vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten edellytämme sinulta riittävää suomen kielen taitoa.

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi hetimmiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin klikkaamalla tämän ilmoituksen alapuolella olevaa linkkiä. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.

PS. Tsekkaa superkesähessumme Heidin ajatuksia siivoustyön plussista ja miinuksista L&T:n Youtube-kanavalta: https://www.youtube.com/watch?v=KshoqPo6QjY

Työnantaja: Lassila & Tikanoja Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Vantaa Hakemukset: https://www.saimanet.com/lthome/application_edit_welcome.html?field_id=1&job_name=&job_id=16031&jc=24&lang=fi&did=1800 Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: Lassila & Tikanoja

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

539 300 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

42 500 000 € 7 %

Henkilöstö

5 948 -41

Liikevoitto-%

8 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Porrassiivooja Vantaalle Korson ja Kulomäen alueelle, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Pääkaupunkiseutu, Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 85 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa