Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 12.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Porrassiivooja / ulkoalueiden hoitaja pääkaupunkiseudulle Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa Kiinteistöalalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa. Niinpä etsimmekin ammattilaistiimiimme sopivaa PORRASSIIVOOJAA / ULKOALUEIDEN HOITAJAA vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudun alueelle. Tässä tehtävässä aloitat työpäiväsi huolehtimalla kerrostalojen ulkoalueiden sekä jätehuoneiden siisteydestä ja turvallisuudesta. Huollettuasi ulkoalueet siirryt sisätiloihin huolehtimaan kerrostalojen yleisten ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Helsinki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kauniainen siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kirkkonummi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Nurmijärvi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Vantaa siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Vihti siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Espoo siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Porrassiivooja / ulkoalueiden hoitaja pääkaupunkiseudulle, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 12.08.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus