Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Porrassiivooja Keravalle

Sijainti: Uusimaa, Kerava


L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattilaistiimiimme sopivaa

PORRASSIIVOOJAA

vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen Keravalle. Tehtävässä huolehdit kerrostalojen yleisten tilojen, kuten porras-, pesula-, ja saunatilojen puhtaudesta reippaan asiakaspalveluasenteen kera. Työaikasi on ma-pe klo 8-16, eli viikossa työtunteja kertyy yhteensä 37,5.

Porrassiivoustyö on erityisen vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kunnossa. Työssä kiiruhdat rappusia ylös ja alas, joten odotamme sinulta myös hyvää fyysistä kuntoa. Lisäksi tehtävä pitää sisällään vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten edellytämme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa. Oman auton käyttövalmius katsotaan myös eduksi.

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi hetimiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.

PS. Tsekkaa superkesähessumme Heidin ajatuksia siivoustyön plussista ja miinuksista L&T:n Youtube-kanavalta: https://www.youtube.com/watch?v=KshoqPo6QjY

Työnantaja: Lassila & Tikanoja Sijainti: Uusimaa, Kerava Hakemukset: https://www.saimanet.com/lthome/application_edit_welcome.html?field_id=1&job_name=&job_id=16039&jc=24&lang=fi&did=1800 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: Lassila & Tikanoja

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Uusimaa, Kerava

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

539 300 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

42 500 000 € 7 %

Henkilöstö

5 948 -41

Liikevoitto-%

8 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Porrassiivooja Keravalle, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kerava , osoitteessa Uusimaa, Kerava . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 85 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa