Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

PKS Palveluohjaaja viikonlopputyöhön Vantaan, Nurmijärven ja Porvoon alueelle Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Vantaa, Uusimaa L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa PALVELUOHJAAJAA Osa-aikaiseen, vakituiseen viikonlopputyöhön Vantaan yksikön alueelle. Kohteet sijaitsevat Vantaan, Nurmijärven ja Porvoon alueilla. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä. Tässä tehtävässä työskentelet palveluesimiehen oikeana kätenä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Helsinki musiikki- ja viihdealan tehtävät Kerava musiikki- ja viihdealan tehtävät Nurmijärvi musiikki- ja viihdealan tehtävät Sipoo musiikki- ja viihdealan tehtävät Tuusula musiikki- ja viihdealan tehtävät Vantaa musiikki- ja viihdealan tehtävät Espoo musiikki- ja viihdealan tehtävät Helsinki Kerava Nurmijärvi Sipoo Tuusula Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, PKS Palveluohjaaja viikonlopputyöhön Vantaan, Nurmijärven ja Porvoon alueelle, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Pääkaupunkiseutu, Vantaa, Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 64 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa