Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Palvelupäällikkö korjausrakentamiseen Ouluun

Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Oulu

Meillä työskentelee yli 200 korjausrakentamisen ja vahinkosaneerauksen ammattilaista. Hoidamme kaikki rakennus- ja remonttipalvelut sähkötöistä ja kalusteasennuksista perusteellisiin vahinkosaneerauksiin. Etsimme nyt ammattilaistiimiimme Ouluun

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan korjausrakentamisliiketoiminnan tuloksekkaasta johtamisesta ja asiakkuuksien hoidosta. Toimit esimiehenä työnjohtajille ja raportoit yksikönpäällikölle. Olet kokonaisvastuussa yksikön asiakkuuksista ja niiden kehittämisestä sekä huolehdit lisämyynnistä ja yksikkösi tuloksesta. Huolehdit Oulun, Kemin ja Kuusamon alueiden toiminnasta ja työtuolisi sijaitsee Oulussa.

Olet korjausrakentamisen sekä vahinkosaneerausalan asiantuntija ja sinulta löytyy tehtävään soveltuva koulutus esim. rakennusinsinööri ja kokemuksen kartuttava varma ote rakennusalalta sekä esimiestehtävistä. Nautit tehdä töitä asiakkaiden kanssa ja sinulle tyytyväinen asiakas on tärkeä. Esimiehenä olet innostava, aktiivinen ja johdat työntekijöitäsi tuloksekkaalla otteella. Olet tuloshakuinen ja hallitset hyvin kokonaisuuksia. Lisäksi odotamme hyviä tietoteknisiä valmiuksia.

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä!

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 23.10. mennessä osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/tyopaikat . Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Timo Pekkanen p. 040 865 1600.

Työnantaja: Lassila & Tikanoja Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Oulu Hakemukset: https://www.saimanet.com/lthome/application_edit_welcome.html?field_id=1&job_name=&job_id=15990&jc=24&lang=fi&did=1800 Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 Ilmoituskanava: Lassila & Tikanoja

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pohjois-Pohjanmaa, Oulu

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

539 300 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

42 500 000 € 7 %

Henkilöstö

5 948 -41

Liikevoitto-%

8 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palvelupäällikkö korjausrakentamiseen Ouluun, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Pohjois-Pohjanmaa, Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 86 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa