Duunitori suosittelee
Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Ohjelmistoarkkitehti, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Palveluohjaaja Vantaan, Keravan, Helsingin Ilmalan ja Tuusulan alueille

Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Vantaa, Uusimaa

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa

PALVELUOHJAAJAA

Äitiyslomasijaisuuteen Vantaan yksikön alueelle. Kohteet sijaitsevat Vantaan, Keravan, Helsingin Ilmalan ja Tuusulan alueilla. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä. Tässä tehtävässä työskentelet palveluesimiehen oikeana kätenä ja organisoit siivoojat töihinsä päivittäin. Työpuhelimesi soi paljon ja suunnitelmat muuttuvat sitä mukaa. Perehdytät, opastat ja neuvot, eli olet kävelevä tietopankki. Aina et kuitenkaan selviä puhumalla, vaan tarvittaessa tartut reippaasti myös mopin varteen. Töitä tehdään 37,5 tuntia viikossa pääsääntöisesti aamuisin mutta olet valmis myös satunnaisiin ilta-ja viikonlopputöihin.

Odotamme sinulta siivousalan kokemusta ja /tai siivousalan koulutusta. Luotettava pitää toki myös olla, ja valmis heräämään aamulla aikaisin. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kunnossa. Lisäksi toivomme reilusti joustavuutta jatkuvasti muuttuvien tilanteiden varalle. Tehtävä on hyvin liikkuvaa, joten tehtävä edellyttää B-ajokorttia. Kokemus erilaisista siivouskoneista ja englannin kielen taito katsotaan eduksesi.

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos sinulla on kiinnostusta edetä vielä vaativampiin tehtäviin.

Hae paikkaa hetimmiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin klikkaamalla tämän ilmoituksen alapuolella olevaa linkkiä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme, ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.

Lisää siivousalaan liittyviä juonipaljastuksia saat katsomalla oheisen videon. Tekijöille on tilaa! https://vimeo.com/deskifi/review/117168933/4a5ccc9b8a

Työnantaja: Lassila & Tikanoja Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Vantaa, Uusimaa Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: Lassila & Tikanoja

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pääkaupunkiseutu, Vantaa, Uusimaa

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

539 300 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

42 500 000 € 7 %

Henkilöstö

5 948 -41

Liikevoitto-%

8 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluohjaaja Vantaan, Keravan, Helsingin Ilmalan ja Tuusulan alueille, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Pääkaupunkiseutu, Vantaa, Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 65 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa