Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Kovanen Student Education -ohjelma 2017

Kovanen

Helsinki

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Osa-aikainen siivooja Urjalaan ja Nuutajärveen Sijainti: Pirkanmaa, Urjala L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa SIIVOOJAA vakituiseen, osa-aikaiseen työsuhteeseen Urjalaan ja Nuutajärveen. Tässä tehtävässä työskentelet asiakaskohteessamme, jossa huolehdit tilojen puhtaudesta sekä omalta osaltasi jätteiden lajittelusta ja energiatehokkuudesta. Asiakaspalvelu on tärkein tehtäväsi. Työskentelyaika sijoittuu ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osa-aikatyö Punkalaidun osa-aikatyö Sastamala osa-aikatyö Urjala osa-aikatyö Vesilahti osa-aikatyö Forssa osa-aikatyö Humppila osa-aikatyö Hämeenlinna osa-aikatyö Tammela osa-aikatyö Akaa siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Punkalaidun siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Sastamala siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Urjala siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Vesilahti siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Forssa siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Humppila siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Hämeenlinna siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Tammela siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Akaa osa-aikatyö siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Osa-aikainen siivooja Urjalaan ja Nuutajärveen, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Urjala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 15 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus