Duunitori suosittelee
Kausityöntekijöitä Räfsön Saareen 2017

Räfsön Leirikeskus / Kirkkonummen seurakuntayhtymä

02480 - Kirkkonummi

CGI Future Talent - Traineeohjelma

CGI

Helsinki

Trainee to 6 months internship in Oil Products Supply Chain Management

Neste Oyj

Espoo

RekryKoulutus: Delete kouluttaa ja rekrytoi 14 uutta puhdistusalan ammattilaista

Delete / co Uramuuntaja

Helsinki

Kesäharjoittelija, Tekninen asiakasneuvoja, Espoo

Caruna

Espoo

Kesäharjoittelija, Alueverkko, Espoo

Caruna

Espoo

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Osa-aikainen siivooja Urjalaan ja Nuutajärveen Sijainti: Pirkanmaa, Urjala L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa SIIVOOJAA vakituiseen, osa-aikaiseen työsuhteeseen Urjalaan ja Nuutajärveen. Tässä tehtävässä työskentelet asiakaskohteessamme, jossa huolehdit tilojen puhtaudesta sekä omalta osaltasi jätteiden lajittelusta ja energiatehokkuudesta. Asiakaspalvelu on tärkein tehtäväsi. Työskentelyaika sijoittuu ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osa-aikatyö Punkalaidun osa-aikatyö Sastamala osa-aikatyö Urjala osa-aikatyö Vesilahti osa-aikatyö Forssa osa-aikatyö Humppila osa-aikatyö Hämeenlinna osa-aikatyö Tammela osa-aikatyö Akaa siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Punkalaidun siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Sastamala siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Urjala siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Vesilahti siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Forssa siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Humppila siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Hämeenlinna siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Tammela siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Akaa osa-aikatyö siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Osa-aikainen siivooja Urjalaan ja Nuutajärveen, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Urjala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 86 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus