Duunitori suosittelee
Hae Faasi 1 -kesätyöohjelmaan!

Orion

Espoo

Osa-aikainen kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Summer Trainees

Comptel

Helsinki

KESÄDUUNEJA HUIPULTA JA SYVÄLTÄ

Lemminkäinen

Helsinki

Isännöitsijä, Tapiolan Lämpö, Espoo

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 05.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Osa-aikainen siivooja Lapualle Sijainti: Etelä-Pohjanmaa, Lapua L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaaSIIVOOJAAvakituiseen työsuhteeseen Lapualle. Tässä tehtävässä työskentelet kolmessa eri asiakaskohteessamme, jossa huolehdit toimitilojen siisteydestä ja puhtaudesta. Työaikasi on maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin 1,25 h per päivä klo 17 jälkeen. Tiistaisin työaikasi on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osa-aikatyö Kauhava osa-aikatyö Kuortane osa-aikatyö Lappajärvi osa-aikatyö Lapua osa-aikatyö Seinäjoki osa-aikatyö Alajärvi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kauhava siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kuortane siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Lappajärvi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Lapua siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Seinäjoki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Alajärvi osa-aikatyö siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Osa-aikainen siivooja Lapualle, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 05.09.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lapua . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 100 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus