Duunitori suosittelee
KESÄDUUNEJA HUIPULTA JA SYVÄLTÄ

Lemminkäinen

Helsinki

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Sesonkityöntekijöitä tavaranvastaanottoon Turun ta

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Sesonkityöntekijöitä tavaranvastaanottoon Tamperee

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Sesonkityöntekijöitä myyntiosastoille Turun tavara

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Ilmoitus jätetty 02.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Osa-aikainen siivooja Juukaan Sijainti: Pohjois-Karjala, Juuka L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa SIIVOOJAA vakituiseen aamutyöhön Juukaan.Tässä tehtävässä työskentelet kahdessa asiakaskohteessamme, jossa huolehdit yleisten tilojen siivouksesta. Työtä tehdään kolmena päivänä viikossa, ma, ke, pe. Työt alkaa aamuisin klo 6.00, viikkotyöaika 8h/viikko. Aikaisempi työkokemus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osa-aikatyö Lieksa osa-aikatyö Nurmes osa-aikatyö Polvijärvi osa-aikatyö Juankoski osa-aikatyö Kaavi osa-aikatyö Rautavaara osa-aikatyö Juuka osa-aikatyö Kontiolahti siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Lieksa siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Nurmes siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Polvijärvi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Juankoski siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kaavi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Rautavaara siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Juuka siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kontiolahti osa-aikatyö siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Osa-aikainen siivooja Juukaan, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 02.09.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Juuka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 86 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus