Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 25.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Osa-aikainen siivooja Ilmajoelle Sijainti: Etelä-Pohjanmaa, Ilmajoki L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa SIIVOOJAA osa-aikaiseen työsuhteeseen Ilmajoelle. Tässä tehtävässä työskentelet pienessä asiakaskohteessamme, jossa huolehdit toimitilojen puhtaudesta sekä omalta osaltasi jätteiden lajittelusta ja energiatehokkuudesta. Asiakaspalvelu on tärkein tehtäväsi. Työtä tehdään viitenä päivänä viikossa aamusiivouksena ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osa-aikatyö Ilmajoki osa-aikatyö Jalasjärvi osa-aikatyö Kurikka osa-aikatyö Seinäjoki osa-aikatyö Isokyrö osa-aikatyö Laihia siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Ilmajoki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Jalasjärvi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kurikka siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Seinäjoki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Isokyrö siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Laihia osa-aikatyö siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Ilmajoki Jalasjärvi Kurikka Seinäjoki Isokyrö Laihia .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Osa-aikainen siivooja Ilmajoelle, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 25.08.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ilmajoki , osoitteessa Etelä-Pohjanmaa, Ilmajoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 68 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa