Duunitori suosittelee
Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalvelutyöntekijöitä keikkatöihin messuille

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Kausityöntekijöitä Räfsön Saareen 2017

Räfsön Leirikeskus / Kirkkonummen seurakuntayhtymä

02480 - Kirkkonummi

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Osa-aikainen siivooja Äänekoskelle Sijainti: Keski-Suomi, Äänekoski L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaaSIIVOOJAAmääräaikaiseen, osa-aikaiseen työsuhteeseen Äänekoskelle. Tässä tehtävässä työskentelet asiakaskohteessamme, jossa huolehdit tuotanto-, toimisto- ja sosiaalitilojen puhtaudesta sekä omalta osaltasi jätteiden lajittelusta ja kiinteistön energiatehokkuudesta. Asiakaspalvelu on tärkein tehtäväsi. Työtä tehdään arkiaamuisin noin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osa-aikatyö Kannonkoski osa-aikatyö Konnevesi osa-aikatyö Laukaa osa-aikatyö Saarijärvi osa-aikatyö Uurainen osa-aikatyö Viitasaari osa-aikatyö Äänekoski osa-aikatyö Vesanto siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kannonkoski siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Konnevesi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Laukaa siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Saarijärvi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Uurainen siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Viitasaari siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Äänekoski siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Vesanto osa-aikatyö siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Osa-aikainen siivooja Äänekoskelle, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Äänekoski . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 70 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus