Duunitori suosittelee
Summer Trainees

Comptel

Helsinki

KESÄDUUNEJA HUIPULTA JA SYVÄLTÄ

Lemminkäinen

Helsinki

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Sesonkityöntekijöitä tavaranvastaanottoon Turun ta

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Sesonkityöntekijöitä tavaranvastaanottoon Tamperee

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Osa-aikainen aamusiivooja Tervakoskelle Sijainti: Kanta-Häme, Janakkala L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattilaistiimiimme sopivaa SIIVOOJAA vakituiseen, osa-aikaiseen työsuhteeseen Tervakoskelle. Tässä tehtävässä työskentelet asiakaskohteessamme, jossa huolehdit toimistotilojen ja portaiden puhtaudesta reippaan asiakaspalveluasenteen kera. Työajat sijoittuvat arkiaamuihin ja viikossa työtunteja kertyy yhteensä noin 10. Aikaisempi työkokemus siivousalalta on iso ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osa-aikatyö Loppi osa-aikatyö Riihimäki osa-aikatyö Hausjärvi osa-aikatyö Hämeenlinna osa-aikatyö Janakkala siivous, kotityö ja pesulapalvelut Loppi siivous, kotityö ja pesulapalvelut Riihimäki siivous, kotityö ja pesulapalvelut Hausjärvi siivous, kotityö ja pesulapalvelut Hämeenlinna siivous, kotityö ja pesulapalvelut Janakkala siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Loppi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Riihimäki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Hausjärvi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Hämeenlinna siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Janakkala osa-aikatyö siivous, kotityö ja pesulapalvelut siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Osa-aikainen aamusiivooja Tervakoskelle, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Janakkala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 94 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus