Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Myymäläsiivooja iltatyöhön Paimioon Sijainti: Varsinais-Suomi, Paimio L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa SIIVOOJAA iltatyöhön Paimioon. Työhön kuuluu huolehtia myymämätilojen siivouksesta sekä palvelutiskin ja sen välineiden pesusta, asiakaspalvelua unohtamatta. Työaika on ma-la noin klo 18-22. Aikaisempi työkokemus siivoustehtävistä on plussaa, mutta halu oppia ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Marttila siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Paimio siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Salo siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Sauvo siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Tarvasjoki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kaarina siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Lieto siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myymäläsiivooja iltatyöhön Paimioon, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Paimio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 70 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus