Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Microsoft BI Consultant

Avarea

Helsinki

Viestintä- ja digiasiantuntija

Lantmännen Unibake / co MPS

Helsinki

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Metsäpalveluasiantuntija Hämeenlinnan ja Lahden alueelle Sijainti: Kanta-Häme, Hämeenlinna, Päijät-Häme, Lahti L&T Biowatti Oy on Lassila & Tikanoja Oyj -konserniin kuuluva valtakunnallinen energia- ja metsäsektorin palveluyritys. Haemme nyt tiimiimme METSÄPALVELUASIANTUNTIJOITA vastaamaan Hämeenlinnan-Lahden alueiden puunhankinnasta. Hoidat puukaupan maastosuunnittelua ja korjuuvalvontaa sekä puukaupan tekoa. Olet hankkinut metsätalousinsinöörin tai metsänhoitajan tutkinnon. Sinulla on laaja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Hämeenkoski asiantuntijatehtävät ja konsultointi Pälkäne asiantuntijatehtävät ja konsultointi Urjala asiantuntijatehtävät ja konsultointi Valkeakoski asiantuntijatehtävät ja konsultointi Kärkölä asiantuntijatehtävät ja konsultointi Hattula asiantuntijatehtävät ja konsultointi Hausjärvi asiantuntijatehtävät ja konsultointi Hämeenlinna asiantuntijatehtävät ja konsultointi Janakkala asiantuntijatehtävät ja konsultointi Loppi asiantuntijatehtävät ja konsultointi Tammela asiantuntijatehtävät ja konsultointi Akaa asiantuntijatehtävät ja konsultointi Asikkala asiantuntijatehtävät ja konsultointi Padasjoki asiantuntijatehtävät ja konsultointi Hämeenkoski Pälkäne Urjala Valkeakoski Kärkölä Hattula Hausjärvi Hämeenlinna Janakkala Loppi Tammela Akaa Asikkala Padasjoki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Metsäpalveluasiantuntija Hämeenlinnan ja Lahden alueelle, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 99 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa