Duunitori suosittelee
Tietojärjestelmäasiantuntija

Ponsse Oyj

74200 - Vieremä

HR-konsultti teollisuuden toimialalle

Adecco Finland

Finland

Tupakka-asiantuntija

Suomen Syöpäyhdistys

00101 - Helsinki

IT-järjestelmäasiantuntija

Kuntarahoitus co Businesslike

Helsinki

IT-yrityksiä ja konsultteja verkostoomme

Experis IT/ManpowerGroup Oy

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Metsäpalveluasiantuntija Hämeenlinnan ja Lahden alueelle Sijainti: Kanta-Häme, Hämeenlinna, Päijät-Häme, Lahti L&T Biowatti Oy on Lassila & Tikanoja Oyj -konserniin kuuluva valtakunnallinen energia- ja metsäsektorin palveluyritys. Haemme nyt tiimiimme METSÄPALVELUASIANTUNTIJOITA vastaamaan Hämeenlinnan-Lahden alueiden puunhankinnasta. Hoidat puukaupan maastosuunnittelua ja korjuuvalvontaa sekä puukaupan tekoa. Olet hankkinut metsätalousinsinöörin tai metsänhoitajan tutkinnon. Sinulla on laaja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Hämeenkoski asiantuntijatehtävät ja konsultointi Pälkäne asiantuntijatehtävät ja konsultointi Urjala asiantuntijatehtävät ja konsultointi Valkeakoski asiantuntijatehtävät ja konsultointi Kärkölä asiantuntijatehtävät ja konsultointi Hattula asiantuntijatehtävät ja konsultointi Hausjärvi asiantuntijatehtävät ja konsultointi Hämeenlinna asiantuntijatehtävät ja konsultointi Janakkala asiantuntijatehtävät ja konsultointi Loppi asiantuntijatehtävät ja konsultointi Tammela asiantuntijatehtävät ja konsultointi Akaa asiantuntijatehtävät ja konsultointi Asikkala asiantuntijatehtävät ja konsultointi Padasjoki asiantuntijatehtävät ja konsultointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Metsäpalveluasiantuntija Hämeenlinnan ja Lahden alueelle, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 21 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus