Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Myyntipäällikkö, DIY

Abloy Oy

Espoo

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Työpaikkakuvaus

Matalapainepesijöitä Kuopioon

Sijainti: Pohjois-Savo, Kuopio

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme tiimiimme reippaita ja motivoituneita

MATALAPAINEPESIJÖITÄ/ SIIVOOJIA

tarvittaessa työhön kutsuttavaan tehtävään Kuopion Kelloniemen alueelle. Tässä tehtävässä työskentelet elintarvikekohteessa ja työsi sisältää pääosin matalapainepesuja. Työhön voi kuulua lisäksi toimisto- ja sosiaalitilojen siivousta. Työtä tehdään tarvittaessa, mm sijaistarpeen mukaisesti ja työaika painottuu iltaan sekä yöhön.

Työ edellyttää huolellista ja vastuuntuntoista työskentelyotetta sekä työn fyysisyyden vuoksi hyvää peruskuntoa sekä mahdollisuutta työskennellä ilta/yöaikaan. Teollisuuskohteessa työskentely edellyttää turvallisuuden vuoksi myös riittävää suomen kielen hallintaa. Työturvallisuuskortti ja hygieniapassi ovat eduksi. Työmatkoihin tarvitset mahdollisesti omaa autoa työaikojen vuoksi.

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään!

Hae paikkaa mitä pikimmiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja työ alkaa heti sopivien tekijöiden löydyttyä! Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.

Työnantaja: Lassila & Tikanoja Sijainti: Pohjois-Savo, Kuopio Hakemukset: https://www.saimanet.com/lthome/application_edit_welcome.html?field_id=1&job_name=&job_id=16043&jc=24&lang=fi&did=1800 Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 Ilmoituskanava: Lassila & Tikanoja

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pohjois-Savo, Kuopio

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

539 300 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

42 500 000 € 7 %

Henkilöstö

5 948 -41

Liikevoitto-%

8 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Matalapainepesijöitä Kuopioon, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio , osoitteessa Pohjois-Savo, Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 85 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa