Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Isännöitsijä, Tapiolan Lämpö, Espoo

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy, Vantaa

Adecco Finland

Finland

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Työpaikkakuvaus

LV-asentaja pääkaupunkiseudulle

Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa, Uusimaa

Meillä tehdään kestävää työtä ja parempaa maailmaa. Viihtyminenkin on sallittua. Haemme vahvan ammattitaidon ja asiakaspalvelun omaavaa

LV -ASENTAJAA

vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudun alueelle. Kohteemme vaihtelevat asuinkiinteistöistä aina vaativiin liike- ja teollisuuskiinteistöihin. Työssäsi tulet tekemään LV -laitteiden huolto- ja kunnossapitotehtäviä. Töitä paiskitaan arkisin päivävuoroissa.

Olet opiskellut putkiasentajaksi ja sinulla on kokemusta putkialan työtehtävistä. Hallitset myös yleiset IT-ohjelmat ja tunnet kiinteistötekniikkaan liittyvät prosessit. Tekninen osaamisesi on ajan hermoilla ja laitevikojen paikallistaminen on järjestelmällisyytesi vuoksi mutkatonta. Nautit asiakaspalvelusta ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Kykenet toimimaan itseohjautuvasti ja pystyt itsenäiseen päätöksentekoon. Olet valmis kehittämään osaamistasi, etkä pelkää muuttuvia haasteita. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kohdillaan. Lisäksi toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Sinulta tulee löytyä B-ajokortti, sekä suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos sinulla on kiinnostusta edetä vielä vaativampiin tehtäviin.

Hae paikkaa hetimiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin . Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.

Työnantaja: Lassila & Tikanoja Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa, Uusimaa Ilmoitus jätetty: 24.08.2016 Haku päättyy: 22.01.2017 Ilmoituskanava: Lassila & Tikanoja

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pääkaupunkiseutu, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa, Uusimaa

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

539 300 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

42 500 000 € 7 %

Henkilöstö

5 948 -41

Liikevoitto-%

8 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, LV-asentaja pääkaupunkiseudulle, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 24.08.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Pääkaupunkiseutu, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa, Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 100 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus