Duunitori suosittelee
Haemme ajoneuvoasentajaa Raumalle

Adecco Finland

Finland

Sähkö-/automaatioasentaja, Ball Beverage Packaging Mäntsälä

Adecco Finland

Finland

Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Ilmoitus jätetty 24.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

LV-asentaja pääkaupunkiseudulle Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa, Uusimaa Meillä tehdään kestävää työtä ja parempaa maailmaa. Viihtyminenkin on sallittua. Haemme vahvan ammattitaidon ja asiakaspalvelun omaavaaLV -ASENTAJAA vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudun alueelle. Kohteemme vaihtelevat asuinkiinteistöistä aina vaativiin liike- ja teollisuuskiinteistöihin. Työssäsi tulet tekemään LV -laitteiden huolto- ja kunnossapitotehtäviä. Töitä paiskitaan arkisin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Helsinki lvi-alan työt Kauniainen lvi-alan työt Kirkkonummi lvi-alan työt Nurmijärvi lvi-alan työt Vantaa lvi-alan työt Vihti lvi-alan työt Espoo LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Helsinki LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kauniainen LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kirkkonummi LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Nurmijärvi LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Vantaa LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Vihti LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Espoo asennus, huolto ja puhtaanapito Helsinki asennus, huolto ja puhtaanapito Kauniainen asennus, huolto ja puhtaanapito Kirkkonummi asennus, huolto ja puhtaanapito Nurmijärvi asennus, huolto ja puhtaanapito Vantaa asennus, huolto ja puhtaanapito Vihti asennus, huolto ja puhtaanapito Espoo lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, LV-asentaja pääkaupunkiseudulle, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 24.08.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.01.2017. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 80 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus