Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Laitoshuoltaja Hämeenkyrön alueelle Sijainti: Pirkanmaa, Hämeenkyrö L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa LAITOSHUOLTAJAA vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen Hämeenkyrön alueelle.Tässä tehtävässä työskentelet ylläpito- ja perussiivoustehtävissä Hämeenkyrön ja ympäristöalueiden asiakaskohteissamme ja vuorottelet näissä kohteissa työparisi kanssa. Asiakaspalvelu on tärkein tehtäväsi.Työvuorot sijoittuvat pääasiassa arkipäiville ja klo ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Sastamala siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Tampere siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Ylöjärvi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Hämeenkyrö siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Ikaalinen siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Nokia siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laitoshuoltaja Hämeenkyrön alueelle, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Hämeenkyrö . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus