Duunitori suosittelee
Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Työpaikkakuvaus

Konelumityöntekijöitä Joensuuhun

Sijainti: Pohjois-Karjala, Joensuu

Meillä tehdään kestävää työtä ja parempaa maailmaa. Viihtyminenkin on sallittua. Haemme nyt

KONELUMITYÖNTEKIJÖITÄ

tarvittaessa työhön kutsuttavaan työhön asiakaskohteisiimme Joensuuhun tulevalle talvikaudelle. Työ sisältää mm. piha-alueiden koneellista aurausta ja hiekoitusta. Työtä tehdään pääasiassa iltaisin ja viikonloppuisin, työjat vaihtelevat työtilanteen mukaan. Työn kesto sääolosuhteista riippuen huhtikuun loppuun. Työssä vaaditaan aikaisempaa kokemusta koneellisista lumitöistä ja koneiden käytöstä (esim. Wille, Kramer).

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä!

Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, osaamisen kasvattamiseen ja esimiestyön kehittämiseen. Haluamme tarjota entistäkin turvallisemman työpaikan. Tuoreimman työyhteisökyselymme mukaan noin 90 prosenttia Kiinteistöpalvelualan työntekijöistämme pitää työtään merkityksellisenä ja vähintään kolme neljästä suosittelisi L&T:tä työnantajana! Työntekijämme arvostavat myös tarjoamiamme nykyaikaisia työtä helpottavia työvälineitämme.

Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin .

Työnantaja: Lassila & Tikanoja Sijainti: Pohjois-Karjala, Joensuu Hakemukset: https://www.saimanet.com/lthome/application_edit_welcome.html?field_id=1&job_name=&job_id=15934&jc=24&lang=fi&did=1800 Ilmoitus jätetty: 22.09.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 Ilmoituskanava: Lassila & Tikanoja

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pohjois-Karjala, Joensuu

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

539 300 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

42 500 000 € 7 %

Henkilöstö

5 948 -41

Liikevoitto-%

8 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Konelumityöntekijöitä Joensuuhun, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu , osoitteessa Pohjois-Karjala, Joensuu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 85 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa