Duunitori suosittelee
International Manager

Teosto ry

Helsinki

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Aluepäällikkö

Värväämö

Tampere

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Konelumityöntekijöitä Joensuuhun Sijainti: Pohjois-Karjala, Joensuu Meillä tehdään kestävää työtä ja parempaa maailmaa. Viihtyminenkin on sallittua. Haemme nytKONELUMITYÖNTEKIJÖITÄtarvittaessa työhön kutsuttavaan työhön asiakaskohteisiimme Joensuuhun tulevalle talvikaudelle. Työ sisältää mm. piha-alueiden koneellista aurausta ja hiekoitusta. Työtä tehdään pääasiassa iltaisin ja viikonloppuisin, työjat vaihtelevat työtilanteen mukaan. Työn kesto sääolosuhteista riippuen huhtikuun loppuun. Työssä vaaditaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Lieksa Liperi Rääkkylä Tohmajärvi Ilomantsi Joensuu Kontiolahti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Konelumityöntekijöitä Joensuuhun, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 100 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus