Duunitori suosittelee
Kirjanpitäjä Raision Tilitoimisto Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Hae Faasi 1 -kesätyöohjelmaan!

Orion

Espoo

Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

Master Data Management Specialist

CGI co Sharper

00900 - Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Controller

Cargotec

Helsinki

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Konelumityöntekijöitä Joensuuhun Sijainti: Pohjois-Karjala, Joensuu Meillä tehdään kestävää työtä ja parempaa maailmaa. Viihtyminenkin on sallittua. Haemme nytKONELUMITYÖNTEKIJÖITÄtarvittaessa työhön kutsuttavaan työhön asiakaskohteisiimme Joensuuhun tulevalle talvikaudelle. Työ sisältää mm. piha-alueiden koneellista aurausta ja hiekoitusta. Työtä tehdään pääasiassa iltaisin ja viikonloppuisin, työjat vaihtelevat työtilanteen mukaan. Työn kesto sääolosuhteista riippuen huhtikuun loppuun. Työssä vaaditaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Lieksa Liperi Rääkkylä Tohmajärvi Ilomantsi Joensuu Kontiolahti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Konelumityöntekijöitä Joensuuhun, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 100 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus