Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Digia Career Compass

Digia

Tampere

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kokopäiväinen siivooja Ruskeasuolle Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Helsinki L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattilaistiimiimme sopivaa TOIMISTOSIIVOOJAAvakituiseen, kokopäiväiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tässä tehtävässä työskentelet Ruskeasuolla sijaitsevassa asiakaskohteessamme, jossa huolehdit toimisto-, porras- ja kuntosalitilojen puhtaudesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Työaika on ma-pe klo 6-14, eli viikossa työtunteja kertyy yhteensä 37,5.Aikaisempi kokemus siivousalalta on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Helsinki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Sipoo siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Vantaa siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Espoo siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Helsinki Sipoo Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokopäiväinen siivooja Ruskeasuolle, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 95 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa