Duunitori suosittelee
Kesäharjoittelija, Asiakaspalvelu, Espoo (3 hlö)

Caruna

Espoo

Digital Signal Processing (DSP) Programmer

Altar Semiconductor / co Sharper

Oulu

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Myyntiedustaja

Smartia Oy

Vantaa

Technical Support

BMW Group

Sweden

Data Engineer

Kuntarahoitus Oyj

00100 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kokopäiväinen siivooja Pitäjänmäkeen Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Helsinki L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattilaistiimiimme sopivaa SIIVOOJAAvakituiseen, kokopäiväiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tässä tehtävässä työskentelet Pitäjänmäessä sijaitsevassa asiakaskohteessamme, jossa huolehdit toimisto-, ruokala- ja tehdastilojen puhtaudesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Työssäsi pääset perinteisten siivousvälineiden lisäksi käyttämään siivouskoneita. Työaika on ma-pe klo 6-14, eli viikossa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Helsinki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Sipoo siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Vantaa siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Espoo siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokopäiväinen siivooja Pitäjänmäkeen, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 94 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus