Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kokoaikainen siivooja Helsingin Santahaminaan ja Suomenlinnaan

Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Helsinki

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa
SIIVOOJAA

vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tässä tehtävässä työskentelet monipuolisessa asiakaskohteessa, jossa huolehdit toimitilojen puhtaudesta ja omalta osaltasi myös jätteiden lajittelusta ja energiatehokkuudesta. Asiakaspalvelu on tärkein tehtäväsi.

Työvuoroja sinulla voi olla sekä Santahaminassa että Suomenlinnassa. Kyseessä on kokoaikainen työ eli viikossa työtunteja kertyy yhteensä 37,5. Töitä tehdään ma-pe 7,5h per päivä klo 6-16 välillä.

Etsimältämme työntekijältä löytyy jo aikaisempaa työkokemusta siivousalalta. Työssä kohtaat vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten odotamme sinulta myös sujuvaa suomen kielen taitoa. Lisäksi t ehtävä edellyttää nuhteetonta taustaa ja tehtävään valitun tulee läpäistä turvallisuusselvitys.

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi hetimmiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin klikkaamalla tämän ilmoituksen alapuolella olevaa linkkiä. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme, ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.

Lisää siivousalaan liittyviä juonipaljastuksia saat katsomalla oheisen videon. Tekijöille on tilaa! https://vimeo.com/deskifi/review/117168933/4a5ccc9b8a

Työnantaja: Lassila & Tikanoja Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Helsinki Ilmoitus jätetty: 07.07.2016 Haku päättyy: 11.12.2016 Ilmoituskanava: Lassila & Tikanoja

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pääkaupunkiseutu, Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

539 300 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

42 500 000 € 7 %

Henkilöstö

5 948 -41

Liikevoitto-%

8 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokoaikainen siivooja Helsingin Santahaminaan ja Suomenlinnaan, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 07.07.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Pääkaupunkiseutu, Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 100 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus