Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kiinteistönhoitaja ulkoaluetöihin Turkuun Sijainti: Nurmijärvi, Varsinais-Suomi, Kaarina, Raisio, Turku Kiinteistöalalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa. Niinpä etsimmekin nyt tiimiimme reipasta ja työhön tarttuvaa KIINTEISTÖNHOITAJAA ULKOALUETÖIHIN Turun alueelle. Tehtävä sisältää erilaisia kiinteistönhoidon ulkotehtäviä, kuten alueiden puhtaanapitoa, lehtien puhallusta, hiekoitusta, käsi-/konelumitöitä jne. Asiakaskohteet vaihtelevat pienistä asuinkiinteistöistä suuriin kauppakeskuksiin. Töitä tehdään niin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja isännöinti ja kiinteistöhoito Hyvinkää isännöinti ja kiinteistöhoito Nurmijärvi isännöinti ja kiinteistöhoito Tuusula isännöinti ja kiinteistöhoito Vantaa isännöinti ja kiinteistöhoito Vihti isännöinti ja kiinteistöhoito Espoo kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Hyvinkää kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Nurmijärvi kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Tuusula kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Vantaa kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Vihti kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Espoo isännöinti ja kiinteistöhoito kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönhoitaja ulkoaluetöihin Turkuun, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Nurmijärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus