Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 19.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kiinteistönhoidon päivystäjiä Helsingin keskustaan Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Helsinki Kiinteistöalalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa. Niinpä etsimmekin ammattilaistiimiimme sopivia KIINTEISTÖNHOIDON PÄIVYSTÄJIÄ vakituiseen työsuhteeseen Helsingin keskustan alueelle. Tässä tehtävässä työskentelet kiinteistönhoidon sisä- ja ulkotehtävissä. Asiakaskohteita sinulla on laidasta laitaan aina asuinkiinteistöistä vaativiin liikekiinteistöihin. Päivystäjänä työsi painottuu normaalin päivätyön ulkopuolella tehtävään työhön, joten ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Helsinki Sipoo Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönhoidon päivystäjiä Helsingin keskustaan, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 19.08.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus