Duunitori suosittelee
Kesäharjoittelija, Strateginen omaisuudenhallinta, Espoo (2 hlö)

Caruna

Espoo

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Data Engineer

Kuntarahoitus Oyj

00100 - Helsinki

DevOps Engineer

Hubchat Community Oy

Business Analyst, Strategy

Neste Oyj

Espoo

Patria AVI Trainee

Patria Aviation Oy

Tampere

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kiertävä siivooja Vantaan, Nurmijärven ja Klaukkalan alueelle Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Vantaa, Uusimaa, Nurmijärvi Meillä tehdään kestävää työtä ja parempaa maailmaa. Viihtyminenkin on sallittua. Haemme nytSIIVOOJAA Vakituiseen työhön asiakaskohteisiimme Vantaan, Nurmijärven ja Klaukkalan alueelle. Tässä tehtävässä työskentelet useassa eri asiakaskohteessamme. Kohteissa huolehdit toimitilojen puhtaudesta ja jätteiden lajittelusta. Asiakaspalvelu on tärkein tehtäväsi. Työaikasi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Helsinki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kerava siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Nurmijärvi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Sipoo siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Tuusula siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Vantaa siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Espoo siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiertävä siivooja Vantaan, Nurmijärven ja Klaukkalan alueelle, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 86 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus