Duunitori suosittelee
Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Työpaikkakuvaus

Kiertävä kokopäiväinen siivooja

Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Helsinki, Vantaa

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattilaistiimiimme sopivaa

KIERTÄVÄÄ SIIVOOJAA

vakituiseen, kokopäiväiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tässä tehtävässä työskentelet pääasiassa Pasilan seudulla sijaitsevissa asiakaskohteissamme, joissa huolehdit mm. toimisto-, porras- ja kuntosalitilojen puhtaudesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Työaikasi ovat pääsääntöisesti ma-pe klo 6-14, mutta toivomme että voit työskennellä tarvittaessa myös iltaisin tai viikonloppuisin. Viikossa työtunteja kertyy yhteensä 37,5.

Aikaisempi kokemus siivousalalta on iso plussa, mutta halu oppia on se, mitä arvostamme eniten! Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kunnossa. Lisäksi edellytämme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Tehtävä edellyttää myös nuhteetonta taustaa ja tehtävään valitun tulee läpäistä suppea turvallisuusselvitys.

Tarjoamme sinulle itsenäisen, kokopäiväisen ja vakituisen työn, jossa voit kehittää osaamistasi monipuolisissa siivoustehtävissä. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin . Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.

Työnantaja: Lassila & Tikanoja Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Helsinki, Vantaa Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: Lassila & Tikanoja

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pääkaupunkiseutu, Helsinki, Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

539 300 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

42 500 000 € 7 %

Henkilöstö

5 948 -41

Liikevoitto-%

8 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiertävä kokopäiväinen siivooja, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Pääkaupunkiseutu, Helsinki, Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 68 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa