Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Kesäharjoittelija, Dokumentointi, Espoo

Caruna

Espoo

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Jäteautonkuljettaja Turkuun Sijainti: Varsinais-Suomi, Kaarina, Raisio, Turku L&T vastaa kymmenien tuhansien yritysten ja kotitalouksien jätehuollosta, ja jalostamme vuosittain yli 200 000 tonnia jätettä uusioraaka-aineeksi - teemme esimerkiksi hillopurkeista lämpöeristettä ja autonrenkaista moottoriteitä. Etsimme nyt luotettavaa ja tarmokasta JÄTEAUTONKULJETTAJAA Turun yksikön toiminta-alueelle. Tehtävässä vastaat itsenäisesti oman reittisi jätehuollosta. Työtä tehdään vuoroviikoissa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Paimio kuljetus, logistiikka ja liikenne Parainen kuljetus, logistiikka ja liikenne Sauvo kuljetus, logistiikka ja liikenne Turku kuljetus, logistiikka ja liikenne Kaarina kuljetus, logistiikka ja liikenne Lieto raskas tavaraliikenne Paimio raskas tavaraliikenne Parainen raskas tavaraliikenne Sauvo raskas tavaraliikenne Turku raskas tavaraliikenne Kaarina raskas tavaraliikenne Lieto siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Paimio siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Parainen siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Sauvo siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Turku siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kaarina siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Lieto kuljetus, logistiikka ja liikenne raskas tavaraliikenne siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Jäteautonkuljettaja Turkuun, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kaarina . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 100 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus