Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Myyntipäällikkö, DIY

Abloy Oy

Espoo

Vuoropäällikkö, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Työpaikkakuvaus

Iltasiivooja Jyväskylän keskustaan

Sijainti: Keski-Suomi, Jyväskylä

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa

SIIVOOJAA

vakituiseen, osa-aikaiseen työsuhteeseen Jyväskylän keskustaan. Tässä tehtävässä työskentelet asiakaskohteessamme, jossa huolehdit toimisto- ja sosiaalitilojen puhtaudesta sekä omalta osaltasi jätteiden lajittelusta ja kiinteistön energiatehokkuudesta. Asiakaspalvelu on tärkein tehtäväsi. Työaika on ma, ke, pe klo 16-19, eli säännöllinen työaikasi on 9 tuntia viikossa.

Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta halu oppia on se mitä arvostamme eniten. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi. Luotettava pitää toki myös olla, sillä työ on vastuullista ja itsenäistä.

Hae paikkaa hetimmiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin klikkaamalla tämän ilmoituksen alapuolella olevaa linkkiä. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme, ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.

PS. Innostuitko työstä, mutta elämäntilanteesi ei täsmää juuri tähän tehtävään? Ei hätää, isona toimijana tarjoamme monia eri työmahdollisuuksia erilaisiin tilanteisiin. Katso myös muut alueesi työpaikat kotisivuiltamme!

Lisää siivousalaan liittyviä juonipaljastuksia saat katsomalla oheisen videon. Tekijöille on tilaa! https://vimeo.com/deskifi/review/117168933/4a5ccc9b8a

Työnantaja: Lassila & Tikanoja Sijainti: Keski-Suomi, Jyväskylä Hakemukset: https://www.saimanet.com/lthome/application_edit_welcome.html?field_id=1&job_name=&job_id=16052&jc=24&lang=fi&did=1800 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 Ilmoituskanava: Lassila & Tikanoja

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Keski-Suomi, Jyväskylä

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

539 300 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

42 500 000 € 7 %

Henkilöstö

5 948 -41

Liikevoitto-%

8 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Iltasiivooja Jyväskylän keskustaan, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä , osoitteessa Keski-Suomi, Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 86 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa