Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Isännöitsijä, Tapiolan Lämpö, Espoo

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy, Vantaa

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä Satakunnan alueelle

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy

Adecco Finland

Finland

Tuotekehittäjä

High Metal Group

01260 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 14.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Huoneistosiivoojia pääkaupunkiseudulle Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattilaistiimiimme sopivia HUONEISTOSIIVOOJIA vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Tässä tehtävässä huolehdit asiakkaamme huoneistojen ja porrastilojen ylläpitosiivouksesta sekä ajoittain peruspesuista. Työtä tehdään parityönä. Asiakaskohteita on eri puolella pääkaupunkiseutua ja kuljette parisi kohteisiin autolla L&T:n toimipisteeltä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Helsinki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kauniainen siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kirkkonummi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Nurmijärvi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Vantaa siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Vihti siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Espoo siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoneistosiivoojia pääkaupunkiseudulle, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 14.09.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 100 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus