Duunitori suosittelee
Customer Consultant

Sana Pharma co. Studentwork

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Automaatioasiantuntija pääkaupunkiseudulle

Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa

Meillä tehdään kestävää työtä ja parempaa maailmaa. L&T:n Kiinteistötekniikan ammattilaisilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Haemme vahvan ammattitaidon ja asiakaspalvelun omaavaa

AUTOMAATIOASIANTUNTIJA

Haemme automaatioasiantuntijaa pääkaupunkiseudulle. Kohteemme ovat pääasiassa vaativia liike- ja teollisuuskiinteistöjä. Työtehtäviisi kuuluu rakennusautomaatioprojektien ohjelmointi ja käyttöönotto Siemens tai Deos -laitteilla.

Edellytämme muutaman vuoden työkokemusta Siemens -ohjelmoinnista. Hallitset yleisimmät rakennusautomaatiojärjestelmät ja tunnet kiinteistötekniikkaan liittyvät prosessit. Nautit asiakaspalvelusta ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Kykenet toimimaan itseohjautuvasti ja pystyt itsenäiseen päätöksentekoon. Olet valmis kehittämään osaamistasi, etkä pelkää muuttuvia haasteita.

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä!

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Tuomas Hietala, puh. 050 385 4502. Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin .

Työnantaja: Lassila & Tikanoja Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: Lassila & Tikanoja

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pääkaupunkiseutu, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Lassila & Tikanoja Oyj Y-tunnus 1680140-0 Toimiala Tavanomaisen jätteen keruu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

539 300 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

42 500 000 € 7 %

Henkilöstö

5 948 -41

Liikevoitto-%

8 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Automaatioasiantuntija pääkaupunkiseudulle, on ilmoitettu Lassila & Tikanoja -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Lassila & Tikanoja. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Pääkaupunkiseutu, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 64 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa